Προσωπικη
Προστασια

Επικοινωνια

Υπηρεσιες Ασφαλειας

Επαγγελματιες Ασφαλειας της Αθηνας

Η "HLS-Security" ( High Level Services of Security ) είναι μια ελληνική εταιρεία προστασίας και ασφάλειας που παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 2007 ως μια εταιρεία παροχής ασφάλειας και προστασίας σε ιδιωτικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η "HLS-Security" είναι μια από τις πρώτες εταιρείες του είδους της που λειτουργούν στην Ελλάδα, προσφέροντας μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στον τομέα της επαγγελματικής προστασίας και συνοδείας προσώπων. Σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες προστασίας και ασφάλειας, η εταιρεία ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών με τον πιο διακριτικό και ασφαλή τρόπο, έχοντας πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και προστασία του πελάτη, χωρίς να επεμβαίνει στην άνεση της καθημερινότητας του.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ιδιωτικών οδηγών σωφέρ, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας για μια ασφαλέστερη υπηρεσία με επιπλέον προστασία. Το πελατολόγιο μας κυμαίνεται σε όλες τις κλίμακες με εξέχοντα στελέχη μεγάλων εταιρειών, διασημότητες και ιδιώτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

HLS Security - Αθηνα

HLS Security Services

Η εταιρεία διαθέτει πολλά οχήματα διαφόρων τύπων και πολυτελείας – μοτοσυκλέτες και οδηγούς άρτια εκπαιδευμένους στον τομέα της οδήγησης και προστασίας. Με όλα τα μέσα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας "HLS-Security" παρέχονται σε καθημερινή βάση στο βιομηχανικό, εμπορικό, καλλιτεχνικό, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Το πεδίο των αποστολών που ανατίθενται στην εταιρεία είναι ευρύ και περιλαμβάνει σταθερή φύλαξη με φρουρούς, υπέυθυνο σημαντικών εγγράφων κλπ, ασφάλεια εκδηλώσεων / συναντήσεων, ενεργοποίηση συναγερμού, σωματοφύλαξη, υπηρεσίες φύλαξης / εξυπηρέτησης ( μπάτλερ - θυρωρού ) σταθερές και κινητές περιπολίες. Οι αναφερόμενες υπηρεσίες αν και διαφέρουν στο αντικείμενο τους έχουν ως κοινό στόχο και παρανομαστή την απόλυτη ασφάλεια και προστασία σε συνάρτηση με την εξυπηρέτηση των πελατών.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας παρέχουμε παντός είδους προστασία και ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειάζεστε. Περιμένουμε νέα σας στο κοντινό μέλλον.